Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Gandham: İnternet’teyseniz Hack Saldırısına Uğrarsınız

EToro‘nun yöneticilerinden Iqbal Gandham, şirketin geçtiğimiz ay içerisinde kullanıma açtığı eToroX adlı kripto para borsası hakkında yeni açıklamalarda bulundu.

Finans dünyasının en büyük isimlerinden olan eToro, geçtiğimiz ay Cebelitarık’taki yetkililerle yaptığı çeşitli görüşmelerin sonucunda eToroX adlı kripto para borsasını açmayı başarmış ve bu borsa için yetkililerden lisans almayı başarmıştı.

EToro’nun Birleşik Krallık’taki yöneticiliğini üstlenen Iqbal Gandham birkaç gün önce şirketin kurduğu bu yeni borsa hakkında açıklamalar yaptı.

Öncelikle kripto para piyasasındaki yatırımcıların taleplerinden bahseden Gandham, eToroX adlı bir borsa kurmalarının başlıca sebebinin müşterilerden gelen talepler olduğunu vurguladı. Şu anda kripto para piyasasındaki yatırımcıların birbirinden farklı koinlerle alım-satım yapmak istediklerini, bu yüzden yalnızca birkaç adet koini desteklemenin yeterli olmadığını söylüyor.

EToroX adlı yeni borsada halihazırda 50’den fazla pariteyle işlem yapmak mümkün ancak Gandham bunun da pek yeterli olmadığını düşünüyor. Ayrıca şirket bu hafta içerisinde dört yeni sabitkoini daha desteklemeye karar verdi.

EToro yetkilileri şu ana dek sabitkoinlerle ilgili çeşitli açıklamalar yapmış ve bu türdeki koinlerin epey kullanışlı olabileceklerini dile getirmişlerdi. Gandham gibi yöneticilere göre sabitkoinler hem sabit bir fiyata sahip oldukları hem de kısmen güvenilir oldukları için borsalara fazladan likidite sağlayabiliyor, borsadaki ticaret hacminin 24 saat boyunca yüksek kalmasını sağlayabiliyorlar.

Gandham tüm bunların yanı sıra kripto para sektöründeki hack saldırıları hakkında konuştu ve bunların aslında son derece normal olduklarından bahsetti:

“Bankaların hackleniyorlar mı? Bilmiyorum. Ama orada dolandırıcılık döndüğünü biliyorum. E-ticaret siteleri hackleniyorlar mı? Evet ama biz gidip sürekli bunlar için evrak doldurmuyoruz. Eğer İnternet üstünden iş yapıyorsanız hack saldırısına uğrarsınız.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment