Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Başarılı Analist: Kritik Seviye 3300 Dolar, Bu Destek de Kırılırsa İşler Kötüleşir

Yeni haftaya son derece kötü başlayan kripto para piyasaları için bu yaşanan düşüşün ne kadar süreceği ya da sürüp sürmeyeceği büyük bir merak konusu haline geldi.

Bitcoin’in son bir buçuk ayın en düşük seviyelerine inmesi ve aşanan düşüş ile birlikte 3500 eşiğinin aşağı yönlü kırılması, piyasada bir korkunun oluşmasına yol açarken, konuyla ilgili Twitter’da analizlerini paylaşan başarılı isimlerin de, elbette bundan sonra ne olacak sorusuna ilişkin yanıtları vardı.

Bu isimlerden birisi de, yaptığı analizlerdeki saptama oranları ile kripto para dünyasında son derece tanınan bir isim haline gelen ve Twitter kullanıcı adı Magic Poop Cannon olan bir analist.

Yaptığı isabetli tahminler ve analizler ile Twitter’da 19 bin takipçiye ulaşan başarılı isim, Bitcoin’de kritik destek seviyesinin 3300 dolar olduğunu ve bunun kırılmasının, işleri değiştirebileceğini belirtti.

Başarılı analist, 3300 dolar seviyesinin altını görmemiiz durumunda, Bitcoin’in 200 haftalık MA’yı da test edeceğini ve buradan yaşanacak bir düşüşün ‘kanlı’ olabileceğini belirtti.

Atılan bu twite katılan bir başka isim de Civic CEO’su Vinny Lingham oldu. Lingham, Magic Poop Cannon’un attığı tweete ithafen yazdığı tweette, düşüşün devam etmesinin işleri kötüleştireceğini belirtirken, şunları söyledi:

”Eğer bu seviyeden de düşersek işler gerçekten başka bir boyut alır. Kripto para kışı olarak adlandırdığımız şeyin, nükleer bir kışa dönmesi, bu seviyeden de aşağı inersek, benim için sürpriz olmaz.”

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment