Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Basic Attention Token İki Ayda Neredeyse İki Kat Arttı

Kripto para ve Blockchain prensiplerinin en iyi uygulandığı projelerden birisi olarak da gösterilen Brave tarayıcısının kripto parası Basic Attention Token, son iki aylık süreçte büyük bir artış yaşıyor. 2019’a çok iyi başlayan koin, 2 Şubat tarihindne bu yana yüzde 180’e varan bir artış yaşadı.

Bu yazının kaleme alındığı dakikalarda değerini 0,26 dolara kadar çıkaran BAT’ın işlem hacmi de 329 milyon dolar olarak kayıtlara geçti. 24 saatlik toplam trade hacmi ise 42 milyon dolar seviyelerinde. BAT’ın trade işlemlerine en fazla katkıyı yapan platform ise, diğer birçok alt koinde olduğu gibi, dünyanın en büyük borsası olarak gösterilen Binance. Binance’in ardından Coinbase Pro da yüzde 7 ile ikinci sırada yer aldı.

Coin Market Cap’in listesinegöre kripto para ekosistemindeki en değerli 23. koin olmayı başaran BAT, şu anda da yüzde 13’e varan bir artış yaşıyor. Koin aynı zamanda Bitcoin’e karşı da ciddi bir değer kazanmayı başardı. BAT; şu anda 6521 Satoshi’den işlem görüyor.

Bu yaşanan artış ise kimilerine göre pek büyük bir sürpriz değil. Kripto para prensiplerini uygulayan ve gerçek manada merkeziyetsizliğie önem vererek, içerik üreticileri için oldukça çekici bir platform haline gelen BAT’ın tarayıcısı olan Brave’in indirilme ve kullanım oranlarında da düzenli bir artış yaşanıyor.

Her geçen gün daha fazla kullanıcıya ve içerik üreticisine ulaşmaya devam eden platformun BTC’den ve diğer koinlerden pozitif ayrışmaya da devam edeceği öne sürülüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment