Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Başkanlık Adayı John McAfee, ABD’den Kaçtı!

John McAfee, 2020 yılında yapılacak olan ABD Başkanlık seçimine aday olmasının yanı sıra, kripto para dünyasında yaptığı projeler ve söylediği sözlerle de oldukça tanınan birisi haline geldi.

McAfee 2018 yılında ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nu hedef alan sözleri ile ”sizden korkmuyorum” ifadesini kullanmış ve reklamını yaptığı ICO projelerinden dolayı tehdit edildiğini aktarmıştı. Ancak tartışmalı isim 2019 yılının ilk günlerinde başka bir devlet kurumu olan ve vergiden sorumlu IRS’e yönelik açıklamaları ile yine gündeme oturdu. Vergilendirmenin yasa dışı olduğunu ve hayatı boyunca milyonlarca dolarlık vergi ödemesine rağmen karşılığında hiçbir şey almadığını belirten McAfee, artık aktif olarak geliri de olmadığını ve McAfee Inc., üzerinden zamanında elde ettiği nakit para ile hayatını idame ettirdiğini vurgulamıştı.

Daha sonra ”İşte buradayım” ifadesi ile IRS’e de meydan okuyan John McAfee için işler pek istediği gibi gitmiyor.

McAfee bunun yanı sıra bulunduğu bölgede gözetleme yapan hükümet görevlilerinden kaçmak için peruk taktığı görüntüsünü de kendi Twitter hesabından paylaştı. Sürgünde olmasına rağmen başkanlık kampanyasına devam edeceğini belirten McAfee, herhangi bir durumdan dolayı suçlu bulunmadığı taktirde aday olabileceğini ve şuan için sadece kendisine karşı bir suçlama olduğunu vurguladı.

McAfee’nin bu durumu geçmişte yaptığı gibi ilgi çekmek için yapıp yapmadığı ise henüz bilinmiyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment