Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

OKEx İki Yeni İtibari Parayı Desteliyor: Sterlin ve Baht

Birleşik Krallık ve Tayland’daki kripto para yatırımcıları artık OKEx‘in tezgah üstü (OTC) platformundan kendi para birimlerini kullanarak alım-satım yapabilecekler.

Malta’daki kripto para borsalarından OKEx, geçtiğimiz gün Birleşik Krallık ve Tayland’daki yatırımcıları ilgilendiren bir duyuru yayınladı. Şirket yayınladığı bu duyuruda kendi OTC platformunda artık İngiliz Sterlini ve Tayland Bahtı gibi para birimlerini desteklediğini açıkladı.

OKEx’in bu yeni adımı sayesinde bu ülkelerdeki yatırımcılar, platformdaki müşterini tanı (KYC) sürecini tamamlayarak alım-satım yapmaya başlayabilirler.

Yatırımcılar bu OTC platformunda kendi istedikleri ödeme metodunu seçebiliyor, kendi istedikleri para birimini kullanabiliyorlar. Yatırımcılar artık sterlin ve baht gibi para birimlerini kullanarak Bitcoin, Tether, Ethereum ve Litecoin gibi kripto paralar üzerinden ticaret yapabilecekler.

OKEx halihazırda Vietnam Dongu ve Çin Renminbisi gibi para birimlerini de destekliyor ve bu para birimleri üzerinden kripto para ticareti yapmaya olanak tanıyor. Şirketin şu ana dek yaptığı açıklamalara göz atacak olursak OKEx’in ilerleyen zamanlarda daha farklı para birimlerini desteklemeye başlayacağını söyleyebiliriz.

OKEx’in yöneticilerinden Andy Cheung, konu hakkında şu açıklamayı yaptı:

“OKEx olarak kendimize çok basit bir görev belledik. Müşterilerimize olabildiğince esnek ve tatmin edici hizmetler sunmaya çalışıyoruz. Tayland ve Birleşik Krallık gibi ülkelerdeki topluluğumuz hızla büyüyor. Bu iki pazardan da çok fazla şey bekliyoruz. Bu ülkelerdeki ticaret hacmi artmaya başladığı için sterlini ve bahtı desteklemeye başladık. Nerede potansiyel görürsek oraya odaklanacağız.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment