Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Batık Kripto Para Şirketi, Binance’ye 2 Altcoin Yatırdı: Satıyor mu?

İflasından önce kripto para sektöründeki en büyük hedge fonlarından biri olan Three Arrows Capital’ın iflas idaresi, Binance’ye altcoin yatırıyor.

Blockchain analiz firması Arkham Intelligence’ın verilerine göre Teneo ile ilişkilendirilen bir adres, dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’ye önce 2,07 milyon Starknet (STRK), ardından 1,12 milyon Arbitrum (ARB) yatırdı.

Bunların ne amaçla Binance’ye gönderildiği bilinmezken merkezi borsalarda genelde satış yapmak için token gönderildiği varsayılıyor.

3AC’nin iflasını yönetiyor

Su Zhu ve Kyle Davies tarafından kurulan Three Arrows Capital (3AC), Luna ekosistemindeki çöküşten etkilenmiş ve 2022’de iflas etmişti. Zhu, 29 Eylül 2023’te Singapur’da tutuklandı ve dört ay hapis cezasına çarptırıldı.

Virjin Adaları’ndaki bir mahkeme, Su Zu, Kyle Davies ve Davies’in eşi Kelly Chen’e ait olaran 1,1 milyar dolar değerindeki varlığa bloke koydu.

3AC’nin tasfiye sürecini idare etmesi için Teneo ile anlaşıldı. Tasfiye memurları, şirketten alacağı olanların alacakları payın yüzde 45,74’ünü alacağını ve ilk ödemelerin 2024’ün ilk çeyreğinden itibaren başlayacağını söyledi.

Şirketten alacağı olduğu yönünde iddiada bulunan 154 kişi ve kurum vardı. Bunlar toplamda 3,4 milyar dolarlık alacağı olduğunu öne sürerken bu iddiaların bir kısmı reddedildi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!