Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

BAYC Geliştiricisi Yuga Labs’tan Bitcoin Tabanlı Yeni NFT Koleksiyonu

Popüler NFT projesi Bored Ape Yatch Club’ın (BAYC) geliştiricisi Yuga Labs sıradaki NFT koleksiyonunun Bitcoin (BTC) blokzinciri üzerinde hayata geçirileceğini duyurdu.

Yuga Labs resmi web sitesinden yapılan paylaşımda, “TwelveFold” isimli sıradaki NFT projesinin Bitcoin ağında piyasaya sürüleceği açıklandı. Ordinals protokolüne dayanan bu 300 parçalık NFT koleksiyonu, açık artırma olarak satılacak ve 3 boyutlu eserlerin yanı sıra elle çizilmiş eşsiz parçaları da bünyesinde barındıracak.

Koleksiyona dair açık artırmanın bu hafta içerisinde başlayacağını ifade eden Yuga Labs, açık artırmadan 24 saat önce bir bildiri paylaşacaklarını belirtti.

Yüzlerce Etherlik (ETH) taban fiyata ulaşan CryptoPunks gibi koleksiyonların sahibi Yuga Labs, açıklamasının sonunda kullanıcıları dolandırıcılara karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Son dönemin popülarite kazanmış NFT akımı Ordinals (yazıtlar) Bitcoin ağında ki en ufak birim olarak nitelendirilen Satoshiler üzerine yazılan güvenli ve merkeziyetsiz bir NFT türü olarak tarif edilebilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!