Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bu Altcoin Yatırımını Satan Arthur Hayes’ten Binance’e Para Transferi

BitMEX eski CEO’su Arthur Hayes’ın önemli miktarda Ethereum (ETH) sattıktan sonra Binance’e 311 bin dolar aktarması spekülasyonlara yol açtı.

PeckShield 28 Şubat tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı gönderide, Hayes’ın Ethereum katman-2 protokolü Arbitrum’dan çektiği 224 bin dolar değerinde 137 ETH’yi USDT’ye çevirdiğini ve toplamda 311 bin USDT’yi Binance’e transfer ettiğini aktardı.

Resim

Kripto para ekosisteminde başarılı yatırımları ve analizleri ile tanınan Hayes’in iki hafta önce 227 bin dolara satın aldığı BLUR’u yakın zaman önce satması üzerine gelen bu hamle, uzmanlar tarafından analistin nakit yaratmaya çalıştığı yönünde yorumlandı.

Uzmanlar Hayes’ın işleminin, Ethereum’da veya genel olarak kripto para piyasasında beklediği bir düzeltmeye işaret edebileceğinin altını çizdi. Yakın zamanda Ark Invest kripto bölümünün eski yöneticisi ve analist Chris Burniske de Ethereum’da orta ve uzun vadede yükseliş beklediğini ancak kısa vadede bir düzeltme olabileceğini öne sürmüştü.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!