Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Cash, Binance Coin ve Litecoin Fiyatları Ne Durumda?

Kripto para piyasası geçtiğimiz gün yaşanan büyük artıştan sonra bir düzeltme sürecine girmiş gibi görünüyor. An itibarıyla özelikle Bitcoin Cash, Binance Coin ve Litecoin gibi kripto paralar kayda değer oranlarda düşüş yaşamış durumdalar.

Piyasanın son birkaç saat içerisindeki durumunu şu şekilde özetleyebiliriz:

  • Toplam piyasa değeri kısa süreliğine 380 milyar dolar seviyesine kadar yükselse de şu an için bir düşüş sürecine girdi. 325 milyar dolar seviyesinde bir destek noktası bulunuyor.
  • Bitcoin 14 bin dolar barajını zorladıktan sonra düşmeye başlayarak 12 bin 800 dolara geriledi.
  • Binance Coin yüzde 3.80 oranında gerileyerek 35 dolar seviyesindeki destek noktasına düştü.
  • Bitcoin Cash fiyatı 500 doların üstünde kalamadı ve 480 dolar seviyesine geriledi.

Bitcoin Cash Analizi

Bitcoin Cash fiyatı geçtiğimiz birkaç saat içerisinde önce 480 ve 500 dolar seviyelerini aşmayı başarmış ancak 500 doların üstünde kalmayı başaramamıştı. BCH bunun sonucunda bir düşüş yaşamaya başladı ve 480 dolar seviyesine kadar geriledi. Bitcoin Cash fiyatı 480 doların üstünde kalmayı başarırsa 500 dolar seviyesini yeniden zorlayabilir. Ancak 480 doların altına düşülmesi, 460 dolara kadar gerilemeye yol açabilir.

Binance Coin Analizi

40 dolar barajını aşamayan Binance Coin, 38 ve 37.20 dolar seviyelerindeki destek noktalarına geriledi. Bu seviyelere de tutunamayan Binance Coin şu an için 35 dolar seviyesindeki destek noktasında duruyor. Binance Coin bu noktadan iyi bir çıkış yakalayabilir.

Litecoin Analizi

Litecoin birkaç kez denemesine rağmen 140 dolar barajını aşabilmiş değil. Önce 134 dolardaki destek seviyesine gerileyen Litecoin daha sonra 130 dolara kadar düştü. Eğer Litecoin daha fazla düşüş yaşarsa 125 dolar seviyesine kadar bir düşüş görebiliriz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment