Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Para Piyasası Geçmişe Kıyasla Çok Gelişti

Blockstack PBC’nin CEO’su Muneeb Ali, kripto para sektörünün eskiye kıyasla çok daha sağlam temellere dayandığını ve çok daha gelişmiş durumda olduğunu düşünüyor.

Kripto para piyasası geçtiğimiz günlerde ani bir çıkış yakalayarak yükselişe geçmeyi başarmıştı. Piyasadaki bu hareketlilik Bitcoin fiyatını 13 bin doların üstüne kadar taşımaya yetti.

Piyasa bu yönde hareket etmeye başlayınca sektördeki bazı uzmanlar Bitcoin’in geleceğiyle ilgili yeni tahminler yürütmeye başladılar. Sektör genelindeki bazı ünlü analistler, Bitcoin’in kısa süre içerisinde 20 bin dolara çıkabileceğini ve Aralık 2017’dekine benzer günler yaşanabileceğini söylediler.

Blockstack CEO’su Muneeb Ali, Bloomberg’e verdiği demeçlerde piyasanın son günlerde sergilediği performanstan bahsetti. Öncelikle piyasanın geçmişteki haliyle günümüzdeki halini kıyaslayan Ali, kripto paraların şu anda çok daha sağlam temellere sahip olduklarını belirtiyor.

Sektörün şu anda geçmişe kıyasla çok daha olgun olduğunu söyleyen Ali, bunun sektörün geleceği için son derece olumlu olduğunu düşünüyor.

Ali bunun yanı sıra piyasanın yeniden yükselişe geçmesiyle ilgili de bazı açıklamalar yaptı. Ali, piyasanın uzun bir süredir kendi kendini tekrar ettiğini ve bu yüzden son günlerde yaşanan yükselişe şaşırmadığını söylüyor:

“Piyasa tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşıyor, daha sonra çöküyor, ondan sonra uzun bir süre boyunca kendini toplamaya çalışıyor. Eğer uzun süredir kripto paraları takip ediyorsanız bu duruma alışmışsınızdır.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment