Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Beklenen Oldu! Binance 5. Yıl Dönümüne Özel Spot Bitcoin (BTC) İşlemlerinde Komisyon Ücretini Kaldırdı

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından Binance, belirlenen bazı pariteler için spot Bitcoin (BTC) alım-satım işlemlerinde komisyon ücretini kaldıracağını duyurdu.

Binance tarafından 6 Temmuz Çarşamba günü yayınlanan basın bültenine göre lider kripto para borsası 5. Yıl Dönümü kutlamaları kapsamında spot Bitcoin alım-satım işlemlerinde komisyon ücretini kaldırdığını duyurdu.

Kullanıcılar, 8 Temmuz tarihinden itibaren BTC/USDT, BTC/BUSD, BTC/USDC, BTC/EUR, BTC/TRY dahil olmak üzere 13 farklı stablecoin ve itibari para biriminde işlem ücreti ödemeden ticaret gerçekleştirebilecek.

Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ) konu ile ilgili şu açıklamalarda bulundu:

Önce kullanıcı felsefemiz doğrultusunda, Binance her zaman sektördeki en rekabetçi ücretleri sağlamaya çalıştı. Binance, özünde erişilebilirliği akılda tutan kapsayıcı bir platformdur. Seçilen BTC spot işlem çiftlerinde işlem ücretlerinin kaldırılması, bu yönde başka bir adımdır. Binance, beş yıl içinde bize inanan ve vizyonumuzu destekleyen harika bir topluluk topladı. Büyümemiz ve başarılarımız onlarsız mümkün olmazdı. Topluluğumuza dünyanın en iyi ürün ve hizmetlerini sunarak karşılığını vermeyi umuyoruz.

Binance, komisyon ücretlerinin bir sonraki duyuruya kadar geçerli olacağını belirtti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!