Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Benjamin Cowen’den Bitcoin Hakimiyeti ile Yatırım Tavsiyesi: Daha da Yükselecek!

Bitcoin yükselişi ile birlikte hakimiyette de şov yaparken analist, portföyün nasıl değerlendirilmesi gerektiğini söyledi. 

Bitcoin’in toplam kripto para piyasasındaki değerinin oranını ifade eden Bitcoin Hakimiyeti, tüm kripto paraların toplam piyasa değeri içinde Bitcoin’in ne kadar paya sahip olduğunu göstermektedir. Son dönemde Bitcoin fiyatında yaşanan toparlanma ile birlikte hakimiyet de büyük ölçüde artıyor. Altcoinler düşüşte adeta ezilirken yükselirken de Bitcoin’in gerisinde kalıyor.

Bitcoin’in bu yükselişi, genellikle altcoin’ler için olumsuz bir sinyal olarak yorumlanıyor. Analist Benjamin Cowen’e göre Bitcoin hakimiyeti kısa vadeli olabilir ve altcoin’lerin yükselişi için fırsat yaratabilir. Cowen, Bitcoin hakimiyetinin %60 civarında zirve yapmasını beklediğini belirtti. Analist ayrıca bu süreçte portföylerde Bitcoin ağırlığının korunmasının altcoin’lerden daha iyi performans sağlayacağını ifade etti.

Analist Twitter’dan yaptığı paylaşımda, şu ifadelere yer verdi :

Bitcoin hakimiyetinin yükseliş trendi boyunca portföyünüzü BTC ağırlıklı tutabilir ve altcoin piyasasının çoğundan daha iyi performans gösterebilirsiniz. BTC hakimiyetinin %60 civarında olduğunu düşünüyorum

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!