Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bernstein Açıkladı: Trump Seçilirse Bitcoin Fiyatı Buraya Çıkacak

Bitcoin (BTC) fiyatlarının, Kasım’daki ABD seçimlerinde Donald Trump’ın kazanması halinde bu yıl yeni zirvelere ulaşması bekleniyor ve kripto para dördüncü çeyrekte 90.000 dolara kadar çıkabilir. Broker Bernstein, pazartesi günü yayımladığı bir araştırma raporunda bu tahminlere yer verdi.

Kamala Harris’in seçimleri kazanması durumunda ise Bitcoin’in mevcut 50.000 dolar seviyesini kırması ve 30.000-40.000 dolar aralığını test etmesi öngörülüyor.

Bernstein, Trump’ın Amerika’yı “bitcoin ve kripto başkenti” yapma konusunda oldukça açık sözlü olduğunu belirtti. Trump, Temmuz ayında düzenlenen Bitcoin Nashville konferansında ABD’nin bir bitcoin madenciliği devi olmasını ve kripto dostu bir SEC başkanının atanmasını savunmuştu. Buna karşılık, raporda Harris’in konuşmalarında kripto para birimlerine hiç yer verilmediği vurgulandı.

Bernstein, kripto piyasasının son üç yılda makroekonomik ve düzenleyici iki büyük engelle karşı karşıya kaldığını belirtti. Trump’ın kazanması, olumlu düzenleyici politikalarla birlikte kripto piyasasında yeniden inovasyonu tetikleyebilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!