Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Biden ve Trump Yarın Kozlarını Paylaşacak: Bu Meme Coinlerde Yükselişler Var!

ABD Başkan adayları Trump ve Biden yarın CNN’de karşı karşıya gelerek kozlarını paylaşacakken meme coinlerde de yükselişler meydana geldi. 

ABD Başkanı ve aynı zamanda mevcut başkan adayı Joe Biden ile Donald Trump, yarın CNN ekranlarında karşı karşıya gelecek. İkili kozlarını paylaşırken hangi adayın daha ön plana çıkacağı ve tartışmada kimin kazanacağı merak konusu oldu.

Biden ve Trump, son anketlerde başa baş giderken CNN’de yayınlanacak ilk tartışmanın özellikle seçeneklerinden memnun olmayan veya siyasetten soğumuş seçmenlere hitap etmek için bir fırsat sunacağı tahmin ediliyor. 

Politika meme coinleri hareketlendi

Bu yıl kasım ayında yapılması planlanan ABD başkanlık seçimlerinin kripto para piyasasına büyük etkisi olacağı tahmin ediliyor. Olay bu haldeyken ikilinin arasında geçecek tartışma, politika odaklı meme coinlerde de hareketlenmeler getirdi.

Günün en çok yükselen politika meme coin’i %37,1’lik Trump Mania (TMANIA) olurken TrumpMAGA %22, Hunter Boden (HUNTBODEN) %19 ise yükseliş yaşayarak en iyi performans gösterenler arasında yer aldı.

En büyük politika memeleri arasında yer alan MAGA Hat (MAGA) ise %9,8 yükseliş yaşadı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!