Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dogecoin İçin 2 Dolar Hedefi Geldi: Analist Yükseliş Bu Tarihte Başlayacak Dedi!

Kaleo adıyla bilinen kripto para analisti, Dogecoin (DOGE) için fiyat hedefi ve yükseliş tarihi verdi.

Analist Kaleo 25 Haziran tarihli X paylaşımında, Dogecoin’e yer verdi. DOGE fiyatının şimdilik sıkıcı seyrettiğini kabul eden deneyimli analist, benzer durumların daha önce de yaşandığını hatırlattı.

DOGE’nin 2020 yılında ana akım haline gelip devasa yükselişler yaşamadan önce %30’luk bir geri çekilme yaşadığını hatırlatarak ardından gelen yükselişlerin çılgınlığını vurguladı.

Bitcoin yarılanmasından 8 ay sonra yükseliyor

Öte yandan DOGE’nin tarihsel grafiği incelendiğinde, Bitcoin yarılanmalarından yaklaşık 8-9 ay sonra ciddi yükselişler yaşadığını vurguladı. Sırasıyla geçtiğimiz Bitcoin yarılanmalarından yaklaşık 8-9 ay sonra DOGE fiyatı %6.000 ve %30.000 civarında yükseliş yaşamıştı.

Henüz Bitcoin yarılanmasının üzerinden sadece 2 ay geçtiğini hatırlatan analist, DOGE’nin durdurulamaz yükselişi için aralık-şubat aylarına işaret etti:

İlgili hareketlerin her birinin, yarılanmadan sonra yükselişe geçmesi yaklaşık 8-9 ay sürdü. Şu anda en son BTC yarılanmasının üzerinden yalnızca iki ay geçti. Bunu akılda tutarak, gerçek bir kırılma/genişleme hareketinin Aralık- Şubat’a kadar gerçekleşmemesi aslında trende daha uygun olacaktır.

Dogecoin hedefi 2 dolar

DOGE’nin bu döngüde 1-2 dolar seviyesine tırmanacağına inanan Kaleo, tarihsel olarak bakıldığında bu yükseliş öncesinde az bir zamanın kaldığını dile getirdi:

Hala bir meme coin süper döngüsünde olduğumuza ve DOGE’nin 1-2 dolara gönderildiğini göreceğimize inanıyorum. Tarih, bu olay gerçekleşmeden önce hazırlanmak için muhtemelen biraz zamanımızın kaldığını söylüyor.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %2 değer kaybeden DOGE, yazım esnasında 0,123 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!