Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binace Launchpad’in Yeni Projesi Belli Oldu: Band Protocol

Binance’nin blockchain projeleri için olan token piyasaya sürme platformu Binance Launchpad, bu yılki dokuzuncu toplamdaki ise on birinci projesini duyurdu. Binance’nin daha önceki projelerinde yüzde 300 ve 400’e varan kazanç sağladığı göz önüne alınacak olursa, Band Protocol projesine de katılımın bir hayli fazla olacağı tahmin edilmekte.

Band Protocol IEO’su diğer çekiliş formatlarından biraz daha farklı bir yapıya sahip olacak. Binance çekilişe katılmak isteyenlerin bakiyelerini 17 Ağustos tarihinden itibaren almaya başladığını açıkladı ve bakiye alımı 17 Eylül tarihine kadar sürecek. Çekilişe katılmak isteyen kişilerin hesaplarında günlük minimum 50 Binance Coin bulunması şartı mevcut.

Toplamda 12.368,200 BAND token’i satılacak ve satışın değeri 5.85 milyon dolar olarak belirlendi. Her bir çekiliş bileti 300 dolar olarak belirlenirken, bilet almasına rağmen kazanamayan kullanıcılara ise 300.000 dolar değerinde BAND airdrop’u yapılacak ve herkesin kazanması sağlanacak. Band’ın birim fiyatı 0,473 USD olarak belirlenirken, şanslı bilet sayısının toplamı 19.500 olarak duyuruldu.

Kazanan biletler  17 Eylül 2019’da TSİ 11:00’de duyurulacak ve kazanan biletlerin açıklanmasından sonra herhangi bir ödül elde edemeyenlerin airdrop etkinliği başlatılacak. Binance daha önce Peril ve WINk isimli blockchain projeleri için de benzer bir uygulamaya gitmiş ve kazanamayan bilet kullanıcılarının tepkilerini azaltmıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment