Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

John McAfee Yine Dava Ediliyor

Yaşadığı onlarca entrika sonrası bir süre gözlerden uzak kalan ünlü Bitcoin boğası ve siber güvenlik uzmanı John McAfee, bu sefer bir Zombi Araştırma Merkezi tarafından dava edilme tehlikesi ile karşı karşıya.

Ünlü isim geçtiğimiz aylarda South China Zombie Research Centre ile bir ICO için ortaklık imzaladığını açıklamış ve söz konusu projenin reklamını yapacağını vurgulamıştı. Ancak 5 Eylül tarihinde ilgili firmanın yayınladığı bir dizi tweet’e göre John McAfee kendisine 4.5 milyon dolar ön ödeme yapan ve projelerinin reklamını yapmasını talep eden firmaya resmen kazık attı.

Şirket tarafından yapılan açıklamada McAfee’nin kendileri için white paper yazması gerekirken, hakaret ve şaka dolu bir belge yazması bardağı taşıran son nokta oldu. İlginç olan nokta ise South China Zombie Research Centre firmasının zombilerin gerçek olduğunu iddia etmesi ve bunlara kripto para kullandırılabileceğini savunması.

McAfee ise ilgili white paper içerisinde bir zombi ile karşılaşma durumunda böyle bir kripto paraya ihtiyaç duyup, onlara rüşvet verilebileceğini iddia etti.

Durum oldukça ironik gözükse de, McAfee’ye yeni bir dava açılması oldukça muhtemel gözüküyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment