Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance 2 Yeni İşlem Çifti Listeleyecek: Bu Altcoin’in Fiyatı Aniden Fırladı!

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, yarından itibaren 2 yeni işlem çifti listeleyeceğini açıkladı.

Binance26 Ocak Perşembe günü yaptığı resmi açıklamada, Fetch.ai (FET) ve Prosper (PROS) için platforma 2 yeni işlem çifti desteği ekleyeceğini duyurdu.

Halihazırda Fetch.ai için USDT, BUSD, BNB ve BTC paritelerini, Prosper için ise BUSD ve ETH  paritelerini bünyesinde barındıran Binance, listeleyeceği yeni işlem çiftleri ile Fetch.ai yatırımcılarına Türk Lirası (TRY), Prosper yatırımcılarına ise Tether (USDT) paritesinde alım-satım imkanı tanıyacak.

Açıklamaya göre yatırımcılar, Türkiye saatiyle 27 Ocak 11.00‘den itibaren FET/TRY ve PROS/USDT işlem çiftleri ile alım-satım işlemlerine başlayabilecek.

CoinGecko verilerine göre 0,578 dolar civarında seyreden PROS, duyuru ile birlikte %25‘in üzerinde bir artış ile 0,725 dolar bandına yükselirken FET‘de önemli bir fiyat hareketi yaşanmadı. PROS haberin kaleme alındığı sıralarda 0,673 dolardan, FET ise 0,274 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Binance üzerinden %20 indirimli işlem yapmak için buradan üye olabilirsiniz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!