Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance 5 Yeni İşlem Çifti Listeliyor: Üç Altcoin Fiyatı Uçuşa Geçti!

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, yarından itibaren 5 yeni işlem çifti listeleyeceğini açıkladı.

Binance16 Mart Perşembe günü resmi web sitesi üzerinden yaptığı açıklama ile Gas (GAS), Golem (GLM), Prom (PROM), QuarkChain (QKC) ve UniLend Finance (UFT) için platforma yeni işlem çiftleri ekleyeceğini duyurdu.

Söz konusu kripto paralar için halihazırda Bitcoin (BTC), BNB (BNB) ve Ethereum (ETH) paritelerini bünyesinde barındıran Binance, listeleyeceği yeni işlem çiftleri ile yatırımcılara Tether (USDT) paritesinde alım-satım imkanı tanıyacak.

Açıklamaya göre yatırımcılar, TSİ 17 Mart 11.00‘den itibaren GAS/USDT, GLM/USDT, PROM/USDT, QKC/USDT ve UFT/USDT işlem çiftleri ile Binance üzerinde ticarete başlayabilecek.

CoinGecko verilerine göre Gas, Prom ve UniLend Finance fiyatı duyurunun ardından sert yükselişe geçerken Golem ve QuarkChain fiyatında kayda değer bir hareketlilik yaşanmadı.

GAS 3,15 dolardan %15 değer kazarak 3,60 dolara, PROM 4,48 dolardan %60‘ın üzerinde değer kazanarak 7,25 dolara ve UFT ise 0,389 dolardan %20‘nin üzerinde değer kazanarak 0,471 dolara kadar yükseldi.

GAS haberin kaleme alındığı sıralarda 3,59 dolardan, GLM 0,245 dolardan, PROM 6,91 dolardan, QKC 0,0113 dolardan ve UFT 0,451 dolardan işlem görüyor.

Binance üzerinden %20 indirimli işlem yapmak için buradan üye olabilirsiniz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!