Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance 7 İşlem Çiftini Marjinden Delist Ediyor

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, 7 altcoin’in BUSD paritesini izole marjin işlemlerden delist edeceğini açıkladı.

Binance 25 Temmuz Salı günü yaptığı resmi açıklamada, Nervos Network (CKB), Shentu (CTK), aelf (ELF), ForTube (FOR), PERL.eco (PERL), SKALE (SKL) ve Unifi Protocol DAO (UNFI) BUSD paritelerini izole marjin işlemlerden delist edeceğini duyurdu.

Açıklamaya göre Binance CKB, CTK, ELF, FOR, PERL, SKL ve UNFI’nin BUSD paritesi için izole marjin borçlanmasını 26 Temmuz tarihinde askıya alacak. Ardından TSİ 3 Ağustos saat 09.00’da tüm açık pozisyonlar otomatik olarak kapatılacak ve kullanıcılara doğrudan ödeme yapılacak.

Binance, tüm bu işlemlerden sonra bekleyen tüm emirleri iptal edecek ve CKB/BUSD, CTK/BUSD, ELF/BUSD, FOR/BUSD, PERP/BUSD, SKL/BUSD ve UNFI/BUSD işlem çiftlerini izole marjin işlemlerden ödünç alınabilir varlık olarak kaldıracak.

Söz konusu altcoinlerin marjin işlemlerde başka pariteleri de bulunduğu için son güncelleme tamamen delist edildiği anlamına gelmiyor.

Binance üzerinden %20 indirimli işlem yapmak için buradan üye olabilirsiniz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!