Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Japonya’dan Web3 Tokenlarına Dair Yeni Sinyal: Daha Fazla Politika Yolda!

Japonya Başbakanı Fumio Kishida, ülkedeki Web3 ekosistemini canlandırma ve iyileştirme yönünde politikalar güdeceğini taahhüt etti.

Yerel bir ajansın 25 Temmuz tarihli haberine göre Başbakan Fumio Kishida katıldığı bir konferansta, Web3 ekosistemine desteğini gösterdi ve yeni politikaların sinyalini verdi. Kishida, Web3 tokenlarının kullanımlarına yönelik çeşitli iyileştirmeler ve içerik üretimi noktasında sektörü canlandırmaya yönelik politikalar uygulanacağını belirtti.

Başbakan Kishida, Web3’ün dönüştürücü potansiyeli ve sosyal anlamda değişime yol açabilme yeteneğini vurguladı. Kishida’nın konuşması sırasında toplumsal sorunların çözümünü, büyüme konusunda bir itici güç olarak kullanacaklarını dile getirdi.

Kishida ayrıca katıldığı konferansın bir gün sektörün geleceğini tartışmak ve uluslararası ticari iş birliklerini hızlandırmak için sektördeki kilit aktörlerin bir araya getirmesini beklediğini ifade etti.

Bu sektörün yeniden yatırımcılar tarafından ilgi görmesini ve projelerin baş göstermesini uman başbakan, büyük Japon şirketlerinden birinin metaverse’te ekonomik anlamda değerli bölgeler oluşturmak için bir proje sunmalarını beklediğini söyledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!