Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance ABD CEO’sundan “Cahil” Yakıştırması

Binance ABD şubesinin CEO’su Catherine Coley kripto para kullanmaya yanaşmayan girişimciler için cahillik yakıştırmasında bulundu. Kripto para birimlerinin hayatın bir parçası haline geleceğini söyleyen Coley, bunun göz ardı edilmemesi gerektiğini vurguladı.

Binance ABD CEO’su Coley geçen gün Bloomberg’ün katkılarıyla gerçekleşen Odd Lots adlı podcaste katıldı. Coley yayın sırasında kripto para birimlerinin hangi alanlarda kullanıldığından, Koronavirüsten nasıl etkilendiklerinden ve gelecekte ne gibi bir gelişim göstereceklerinden bahsetti.

Kripto Para Birimleri Göz Ardı Edilemez

Coley kripto paraların yalnızca spekülatif alım-satım için değil daha farklı amaçlarla da kullanılabileceğini düşünüyor. Kripto paraların gerçek hayatta ne gibi faydaları olduğundan bahseden Coley e-ticaretten mortgage ödemelerine kadar birçok farklı alandan örnek verdi.

Kripto paraların, bunun da ötesinde dijital varlıkların büyümeye devam edeceğini söyleyen Coley, girişimcilere bu alanda yaşanan gelişmeleri takip etmelerini önerdi. Dijital varlıkların gitgide büyüyeceğine inanan Coley bu süreci takip etmemenin cahilce olacağını düşünüyor. Coley bu süreçte kendi şirketini kurmaya çalışan girişimciler için şunu söyledi:

“Önümüzdeki beş yıl içerisinde kendi şirketinizi kurmaya kalkışacaksanız ve dijital varlıkları hesaba katmıyorsanız cahillik yapıyorsunuz demektir. Dijital varlıklar pandeminin dahi kısıtlayamadığı kullanım alanları sunuyor.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment