Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance ABD Pazarına Girmeye Hazırlanıyor

Kripto para dünyasının en büyük şirketlerinden biri olan Binance, ABD’de özel bir şube açmaya hazırlanıyor.

Günümüzde sektörün en büyük borsalarından biri olarak gösterilen Binance onlarca farklı ülkede hizmet gösteriyor. Şirket sektördeki konumunu güçlendirmek için ABD’de de özel bir şube açmaya hazırlanıyor.

ABD’ye Özel Ofis

Binance CEO’su Changpeng Zhao kısa süre önce şirketin ABD’ye özel bir şube açacağını duyurdu. Ancak bu şubenin ne zaman açılacağı henüz bilinmiyor.

Konu hakkında yapılan açıklamalar Binance’in bu adımı “önümüzdeki birkaç hafta içerisinde” atmayı planladığını gösteriyor ancak bununla ilgili de pek kesin bir bilgi paylaşılmadı.

Hazırlıklar Sürüyor

Binance ABD’nin CEO’su Catherine Coley, platformu geliştirmeye devam ettiklerini ve hazırlıkların sürdüğünü söylüyor.

Coley tarafından yapılan açıklamalara göre ABD’deki bu platformda özellikle Müşterini Tanı (KYC) kurallarına büyük önem gösterilecek. Binance, ABD’deki düzenlemelerin tamamına uyum sağlayabilmek için bu sürece fazladan dikkat gösterecek ve platformda para yatırmak/çekmek isteyen her kullanıcının hesabını önceden doğrulayacak.

ABD’deki kripto para yatırımcılarının Binance’in bu hamlesinden ne kadar etkilenecekleri büyük bir merak konusu. Ayrıca Binance’in bölgedeki Coinbase gibi rakiplerine kıyasla ne gibi bir performans göstereceği de merakla bekleniyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment