Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Airdrop’u Destekleyecek: OnX.Finance Nedir?

Binance Ankr (ANKR) sahipleri için gerçekleşecek olan OnX.Finance (ONX) airdrop programını destekleyeceğini duyurdu. Peki, Airdrop ile Ankr sahipleri kaç oranında ONX kazanacak ve OnX.Finance nedir?
Dünyanın önde gelen kripto para borsalarından Binance, kullanıcıları için bir airdrop müjdesi verdi. Binance, OnX.Fianance (ONX) airdrop’unu destekleyeceğini duyurdu. ONX tarafından açıklanan airdrop’a destek veren diğer borsalar arasında Uphit, Coinone ve Bithumb borsaları bulunuyordu. En az 100 ANKR tokena sahip yatırımcılar airdrop’a katılım sağlayabilirler.

ONX için airdrop ne zaman ve ne kadar dağıtılacak?

Binance tarafından yapılan açıklamaya göre, ONX airdrop programı için anlık görüntü 11.513.500 ETH bloğunda denk gelen 24 Aralık 2020’de Türkiye saati ile yaklaşık 04:20 sularında gerçekleşecek. ANKR yatırma ve çekme işlemleri 24 Aralık günü Türkiye saatine göre 01:00 itibarıyla askıya alınacak. Airdrop etkinliğinin ANKR alım-satım işlemlerini etkilemeyeceği belirtildi.

Yapılan açıklamaya göre belirlenen zaman çerçevesinde Binance kullanıcılarının ANKR bakiyesi taranacak ve ONX tokenları 1 ONX = 10 bin ANKR oranında dağıtılacak.

Binance, bakiyeler tarandığı sırada ANKR için beklemede olan yatırma ve çekme işlemlerinin ANKR bakiyesine dahil edilmeyeceği söylendi. Marj hesaplarından ya da kripto para kredilerinden alınan ANKR’lerin airdrop için uygun olmayacağı da belirtildi.

OnX.Finance (ONX) nedir?

OnX.Finance giderek daha fazla büyüyen DeFi sektöründeki bir eksiklik olarak görülen, teminatlandırılmış tokenlar için hizmet sunmayı amaçlıyor. Teminatlandırılmış tokenlara LP tokenları, yield farming yoluyla getiri sağlayan tokenları ve yeni ortaya çıkan ankrETH gibi Bond tokenlarını örnek veren OnX.Finance, özellikle bu tipteki tokenlara hizmeti hedefleyen ilk DeFi platformu olduğunu belirtiyor.

OnX.Finance teminatlandırılmış tokenlar için sunmayı planladığı hizmetleri şu şekilde açıklıyor:

  • Yield farming
  • Teminatlandırılmış token kasası
  • Lending
  • Sigorta
  • Otomatik varlık yönetimi
  • AMM (CTS)
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!