Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’e Ne Oldu? Sorun Amazon Web Service’te mi?

Kripto para kullanıcıları son birkaç saat içerisinde Amazon Web Service ile ilgili bazı şikayetlerde bulunmaya başladılar. Bazı kullanıcılar Amazon Web Service’teki bir sorun yüzünden Binance’e erişemediklerini söylüyorlar.

Merkezi Tokyo’da bulunan Amazon Web Service’in şu an için sorunlu olduğu ve bunun kripto para yatırımcılarını etkilediği düşünülüyor.

Binance’e Erişim Sorunu

Amazon Web Service’in şu anda bir sunucu sorunu yaşadığı söyleniyor. Uzmanlar tarafından yapılan yorumlara göre bu sorunun bir süre daha devam etmesi, bu süreç içerisinde bazı kripto para borsalarına erişim sorunu yaşanması bekleniyor.

Özellikle Binance kullanıcılarının borsaya erişme konusunda ciddi sorunlar yaşadıkları belirtiliyor. Ancak Binance CEO’su Changpeng Zhao şu an için ortada herhangi bir tehlike olmadığını söylüyor. Kendisinin konu hakkındaki açıklaması şu şekilde:

“Amazon Web Service şu anda özellikle önbellek ile ilgili bazı sorunlar yaşıyor ve bu durum Dünya genelindeki kullanıcıları etkiliyor. Onlarla işbirliği halindeyiz ve durumu yakından gözetliyoruz. Bu sorun API’larda 500 tane farklı hata mesajı gönderiyor ve özellikle para çekme işlemlerini etkiliyor.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment