Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ripple’dan Bir Dev Ortaklık Daha!

Dünyanın en büyük finans şirketlerinden biri olan Xendpay, Ripple’ın geliştirdiği RippleNet teknolojisini kullanmaya başladı.

2012 yılında kurulan Xendpay o dönemden beri uluslararası bir havale platformu olarak hizmet veriyor. Şirket özellikle sunduğu ekonomik hizmetlerle ön plana çıkıyor.

Ripple Ortaklığı

Bugün erken saatlerde yapılan açıklamalara göre şirket müşterilerine daha hızlı bir hizmet sunabilmek için Ripple’ın teknolojisini kullanmaya başlayacak.

Halihazırda 200’den fazla ortağı bulunan Ripple bu teknolojisi sayesinde Xendpay’in hizmetlerini eskisine kıyasla daha hızlı, güvenli ve ucuz hale getirmeyi hedefliyor. Şirketin konu hakkında yayınladığı duyurudan bir kesit şu şekilde:

“Önceden her ortağımız için ayrı bir iş planı oluşturmak zorunda kalıyorduk. RippleNet bu süreci çok daha basit kılıyor.”

Hızla büyümeye devam eden Ripple günümüzde Blockchain dünyasının en önemli şirketlerinden biri olarak gösteriliyor. Şirket ortaklık kurduğu bankalar aracılığıyla Blockchain teknolojisinin kullanım alanlarını genişletiyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment