Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Balinası, Altcoin Fiyatı Düşerken 2 Milyon Dolarlık İşlem Yaptı

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’de milyonlarca dolarlık bir işlem kaydedildi.

Lookonchain adlı blockchain analiz platformunun paylaştığı bilgiye göre yeni açılmış bir cüzdan, Binance borsasından 14,43 milyon TRU (yaklaşık 2,45 milyon dolar değerinde) çekerek TrueFi platformunda stake etti.

Fiyatta yükseliş mi bekliyor?

TrueFi, blockchain tabanlı krediler için modüler altyapı sağlayan bir protokoldür. Bu platform, borç verenleri, borç alanları ve portföy yöneticilerini TRU tokeni ile yönetilen akıllı sözleşmeler aracılığıyla birbirine bağlar.

Bir balinanın Binance’den altcoin çekmesi, genellikle bu kripto paranın değerinin artacağına dair bir işaret olarak görülür. TradingView verilerine göre TRU, geçtiğimiz 24 saat içerisinde %10’dan fazla değer kaybetti. CoinGecko verilerine göre TRU’nun 186 milyon dolarlık piyasa değeri bulunuyor.

Kasım 2020’de açılan TrueFi, 30’dan fazla kuruma 1,7 milyar dolardan fazla kredi sağlamış ve protokol katılımcılarına 40 milyon dolardan fazla faiz ödemesi yapmıştır.

Borç alanlar arasında kripto odaklı kurumlar ve fintech şirketleri, ticaret firmaları ve kredi fonları gibi “gerçek dünya” firmaları da bulunmaktadır.

TRU token, TrueFi protokolünün kendi kripto parasıdır. TrueFi kullanıcıları, TRU’yu stake ederek protokolün gidişatı hakkında söz sahibi olabilir.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!