Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Altcoin Ekibi Satış Mı Yapıyor? Üç Ayda Yaklaşık 9 Milyon Dolar Yatırdılar

Altcoin protokollerinden Starknet’in ekibi, milyonlarca dolarlık satış yapıyor olabilir.

Spot On Chain adlı blockchain analiz platformunun paylaştığı bilgilere göre Starknet ekibine ait olan bir cüzdan, 6 saat önce Wintermute Trading OTC’ye 2,6 milyon STRK (yaklaşık 2,42 milyon dolar değerinde) transfer etti.

Bu cüzdan, 1 yıl önce StarkNet: Token Distributor sözleşmesinden 149,5 milyon STRK (530 milyon dolar) almıştı. Geçen ay benzer bir işlem yapılmış ve son üç ay içinde 7,47 milyon STRK (yaklaşık 8,7 milyon dolar) transfer edilmişti.

Starknet ve ZK-Rollup teknolojisi

Starknet, Ethereum üzerinde çalışan ve dApp’lerin ölçeklenmesini güvenlikten ödün vermeden büyük ölçüde artıran bir Validity-Rollup (diğer adıyla ZK-Rollup) Layer 2 ağıdır.

Starknet, Ethereum’a kıyasla işlem sürelerini kısaltmayı ve maliyetleri düşürmeyi hedefler. Starknet, bu sayede büyük miktarlarda token transferi veya büyük çaplı işlemler için tercih edilir.

Bu tür büyük ölçekli işlemler, genellikle söz konusu kripto paranın piyasadaki değerine dair olumlu beklentileri yansıtır ve yatırımcılar için dikkat çekici bir gösterge olabilir.

Starknet ekibinin son dönemde gerçekleştirdiği bu tür büyük transferler, STRK token’ına duyulan güvenin ve platformun gelecekteki potansiyeline olan inancın bir göstergesi olarak değerlendiriliyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!