Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Bir Bankaya Yatırım Yapmayı Planlıyor

Güncelleme: Binance CFO’su konu hakkında yaptığı açıklamalarda Binance’in Union Bank’in hissedarı olmadığını ancak söz konusu bankayla işbirliği yapmaya sıcak yaklaştığını belirtti.

Finance Magnates tarafından yapılan habere göre Binance, bir bankaya yatırım yapmak için harekete geçti.

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Binance, Lihtenştayn’daki Vaduzer Union Bank’e yatırım yapmayı planlıyor.

Bankaya Yatırım

Zürih’teki Wolfram Kuoni adlı bir avukatın açıklamalarına göre Binance, yaşanan çeşitli sorunlar nedeniyle iflasın eşiğine gelen Vaduzer Union Bank’e yatırım yapmayı planlıyor. Kuoni, 19 Kasım 2019 tarihinde Union Bank AG’nin hissedarlarına gönderdiği mektupta şu ifadeleri kullandı:

Dün Mali Piyasalar Otoritesi (FMA) ve küresel bir kripto para borsası işleten Binance’in temsilcileriyle bir toplantı düzenledik.

Union Bank AG’nin, iflas sürecinde herhangi bir sorun yaşamaması için FMA tarafından belirlenen tarihe kadar yeni bir hissedar bulması ve yatırım alması gerekiyor. Görünüşe göre Binance, bu süreçte bankaya yatırım yaparak bankanın hissedarlarından biri olmayı planlıyor.

Finance Magnates tarafından yapılan habere göre eğer Mali Piyasalar Otoritesi, Binance’in Union Bank’e yatırım yapmasına onay verire şirketin havuz hesabına 15 milyon dolar para aktarması gerekecek.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment