Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Bereketi: Bytecoin’de Büyük Artış Yaşanıyor

Kripto para denince birçokları için akla ilk aşamada pek de geldiğini söyleyemeceğimiz Bytecoin (BCN) bugünün ise tartışmasız bir numaralı yıldızı konumunda.

Daha önce de fiyat manipülasyonlarına açık olması yönünde eleştriler alan BCN, bugün ise büyük bir artış yaşıyor. Yatırımcısının yüzünü güldüren BCN, 24 saattir ciddi bir yükseliş yaşarken, henüz düşüş emareleri ise göstermiyor. Şu anda 0.01 dolardan işlem gören koin, daha önce hayli uzun süreler 0.00004 dolardan alıcısını buluyordu.

Bytecoin’in bu sefer yakaladığı büyük ivmenin kaynağı ise belli. Son 24 saatte neredeyse yüzde 166’lık bir yükseliş yaşayan koinde buna sebep olan ana şey, tabii ki de Binance’de listelenmesi. Binance’den yapılan resmi açıklamada Bytecoin’in listelendiği belirtilirken, habere olan olumlu tepkiler fiyata da yansıdı ve büyük patlama gerçekleşti.

Bytecoin’den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

”Bytecoin, Binance’de listelendi! Bu süreçte yanımızda olan kişilere milyonlarca kez teşekkürler. Aynı zamanda siz değerli camiamıza da büyük sevgiler ve saygılar. Bu dönem boyunca bizi desteklediğiniz için teşekkür ederiz.”

Daha önce atılan bir tweette ise şu ifadelere yer verilmişti:

”Avrupa Birliği veri korumasını ve vatandaşların bilgilerini korumayı yeni akıl ederken, Bytecoin olarak 2012’den beri tek odağımız bu.”

Bytecoin işlem hacmini 3.36 milyar dolara taşıyarakbir anda listede kendine 15. sırada yer bulurken, toplam pazar hacmi ise 440 milyar dolarda ve bazı alt koinler için ufak boğa belirteçleri mevcut.

Sosyal medyada da bu haber geniş yankı uyandırırken, birçok kişi haberden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Crypto Collector isimli bir Twitter hesabı zengin olduğunu şu ifadeler ile paylaştı:

”Elimde uzun bir süredir tuttuğum tam 6 milyon BCN vardı. Bugün benim şanslı günüm. Çok mutluyum.”

Bir başka kullanıcı Phil Padavone ise şunları yazdı:

”Şu fiyat artışını gördükten sonra elinden BCN çıkaran insanlara gerçekten çok üzülüyorum.”

Kaynak: AMBCrypto

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment