Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Bilançoları İnceledikten Sonra FTX’i Satın Almaktan Uzaklaştı

Kaynakların aktardığı bilgilere göre Binance’in FTX’in bilançolarını inceledikten sonra satın alma ihtimali neredeyse yok oldu.

Coindesk’in konuya yakın bir kaynaktan aldığı bilgilere göre Binance’in FTX’in bilançolarına kabaca göz atmasının ardından şirketi satın alması pek olası görünmüyor. Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ), geçtiğimiz günlerde FTX’i satın almaya yönelik bağlayıcılığı olmayan bir niyet bildirerek şirketin bilançolarını inceleyeceklerini duyurmuştu.

Kaynak, Binance’in FTX’in iç bilançolarını ve kredi taahhütlerini gözden geçirdiği yarım günün ardından yönetim ekibinin FTX’in alınmasına şiddetle karşı çıktığını belirtti.

Uzmanlar Binance’in bu aşamada geri çekilmesinin piyasalar için oldukça çarpıcı bir hamle olacağını ve işlerin FTX için daha da kötüleşeceğini öne sürdü.

Changpeng Zhao gün içerisinde Binance çalışanlarına yazdığı bir mektupta, FTX’in satın alınmasının bir kazanç olmayacağını şirketin çöküşünün kripto para piyasalarına duyulan güvene büyük zarar verdiğini belirtmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!