Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Bir Altcoin İçin Madencilik Ödüllerini Durdurdu: İşte Nedeni!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, gizlilik odaklı blockchain Dash’in yerel kripto para birimi DASH için madencilik ödülü dağıtımını geçici olarak durdurdu.

Binance 22 Mayıs tarihinde resmi web sitesi üzerinden yayınladığı gönderide, DASH madencilik ödüllerinin dağıtımının geçici olarak askıya aldığını açıkladı. Durdurulma sebebinin Dash’in yeni güncellemesi ile ilgili olduğu bildirildi.

Borsa, Dash Core v19 aktivasyonunu takip eden süre boyunca ağın yeni blok üretimini durdurduğunu ve blok üretimi tekrar başlayana kadar Binance Pool üzerinden kazanılan madencilik ödüllerinin dağıtılmayacağını açıkladı.

Dash CTO’su Samuel Westrich sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı gönderide, Dash Core’un v19 aktivasyonu sırasında bir problem meydana geldiğini bu nedenle zincirin çalışmadığını ve blok üretimi yapmadığını söyledi. Westrich ayrıca konuyla ilgili araştırma yapıldığını ve bilgi vermeye devam edeceğini dile getirdi.

Coingecko verilerine göre son 30 gün içerisinde %11,3 değer kaybeden DASH, haberin yayınlandığı 24 saat içerisinde %0,5 düşüş yaşadı. DASH, yazım itibariyle 43,54 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!