Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

STEPN’den Apple Duyurusu Geldi, Altcoin Fiyatı Fırladı: Sert Yükseliş!

Blockchain tabanlı hareket et ve kazan (move to earn) oyunu STEPN (GMT), oyun içi alımları kolaylaşacağı Apple Pay entegrasyonunu duyurdu.

STEPN, popüler move to earn oyununu daha geniş çapta erişilebilir hale getirmeyi amaçlayarak Apple Pay entegrasyonunu duyurdu. Kullanıcılar bu yeni entegrasyon sayesinde Apple Pay üzerinden oyun için gerekli olan NFT’leri kolay ve güvenli bir şekilde satın alabilecekler.

Metamask gibi Web3 cüzdanları aradan çıkarak bu entegrasyonun sektöre daha fazla yeni kullanıcıyı dahil edeceği düşünülüyor. Oyun ekibi tarafından gelen açıklamaya göre Apple Pay entegrasyonu sağlayan blokzincir temelli ilk oyun uygulaması unvanını STEPN aldı.

STEPN operasyon müdürü (COO) Shiti Manghani konuyla ilgili açıklamasında bu adımın sıradaki 100 milyon kullanıcının Web3’e katılmasına yardımcı olacağını belirtti:

Apple tarafından bu tür bir entegrasyon için onay alabilmek çok prestijli bir ayrıcalık. Bu büyük platformlar daha büyük kitlelere ulaşmamızı sağlıyor. Bizim çabamız her zaman hem uygulamayı hem de Web3’ü çeşitlendirmek ve sadece Web3 topluluğuyla sınırlı olmayan bir kitleye sağlayabileceği faydaları göstermek olmuştur.

CoinGecko verilerine göre haber akışının etkisiyle %10 yükselen GMT, 0,2703 dolar seviyesinden 0,296 dolara kadar tırmandı. GMT yazım esnasında 0,2804 dolardan işlem görüyor.

Apple cephesi son dönemde blokzinciri ekosistemine ve ekosistem içerisindeki projelere karşı ilgisini artırmış görünüyor. Geçtiğimiz günlerde  popüler blokzinciri oyunlarından biri olan Axie Infinity (AXS) bazı ülkelerde App Store’da piyasaya sürüleceğini açıklamıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!