Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Bir DeFi Protokolüne 10 Milyonluk Yatırım Yaptı: Token Fiyatında Ani Yükseliş!

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından Binance’in yatırım kolu Binance Labs, Radiant Capital’e (RDNT) 10 milyon dolar yatırım yaptığını açıkladı.

Binance Labs, merkeziyetsiz finans (DeFi) protokolü Radiant Capital’e 10 milyon dolar yatırım yaptı. Cross chain borç verme ve alma protokolü Radiant Capital’e yapılan yatırımın ardından projenin yerel token’ı RDNT fiyatı kısa sürede %10‘dan fazla yükseldi.

Binance kurucu ortağı ve Binance Labs başkanı Yi He yatırım hakkında yaptığı açıklamada DeFi’nin geleceğine güvendiklerini belirtirken dikkat çeken şu ifadelere yer verdi:

Radiant Capital’in DeFi için zincirler arası sorunsuz işlemleri kolaylaştırma taahhüdü ve Arbitrum ve BNB Chain üzerindeki performansı, kitlesel benimsemeyi artırma potansiyelini gösteriyor. Radiant Capital’in DeFi için zincirler arası sorunsuz işlemleri kolaylaştırma taahhüdü ve Arbitrum ve BNB Chain üzerindeki performansı, kitlesel benimsemeyi artırma potansiyelini gösteriyor

DefiLlama verilerine göre Radiant, Arbitrum’da 265 milyon dolarlık toplam kilitli varlık (TVL) ile önde gelen DeFi protokolleri arasında yer alıyor.

CoinGecko verilerine göre haber akışının etkisiyle 0,292 dolar seviyesinden %10’dan fazla artışla 0,324 dolara kadar yükselen RDNT, yazım esnasında 0,319 dolardan işlem görüyor.

Radiant Capital, kullanıcıların farklı blokzincirlerinde desteklenen diğer varlıkları ödünç alabilecekleri ve kripto paralarını yatırabilecekleri bir omnichain para piyasası platformu olmayı hedefliyor. Radiant Capital, Arbitrum (ARB) ve BNB Smart Chain (BSC) üzerine inşa edilmiş, Layer Zero teknolojisini kullanan Aave’ye (AAVE) benzer bir DeFi platformudur.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!