Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Bir İlke Daha İmza Attı

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, “Tescilli Yaptırım Uzmanları Derneği”ne (Association of Certified Sanctions Specialists-ACSS) katıldığını duyurdu.

Binance 6 Ocak tarihinde resmi kanallardan yaptığı açıklamada, kripto para piyasasının genel standartlarla arasındaki uyumluluğunu artırmak amacıyla yaptırım ve uyumluluk konusunda profesyonellerden oluşan dünyadaki tek organizasyon ACSS’e katıldığını bildirdi.

Yapılan açıklamada, 2018 yılında kurulan ACSS’in yüksek kalitede eğitim ve fayda sağladığı belirtilirken derneğe ilk katılan kripto para borsasının Binance olduğu söylendi.

Binance, ekibinin uzmanlığını daha da geliştirmek için ACSS’in ürünlerinden ve veri tabanlarından yararlanmayı planlıyor. Binance kara para aklama raporlaması bölümü, uyumluluk politikaları bölümü ve özel soruşturma bölümü liderlerinin eğitim almaları gerektiğini açıkladı.

Binance Küresel Yaptırımlar Başkanı Chagri Poyraz konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Blockchain henüz ilk yıllarında bulunuyor. Hızla gelişen bu sektör için en yüksek düzeyde uyumluluk oluşturmaya devam etmemiz gerekiyor. ACSS ile birlikte çalışarak uyum standartlarımızı toplum tarafından tanınan bir seviyeye çıkaracağız.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!