Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Bir Kripto Para Borsası Açıyor: Asya Ülkesi İçin Ortaklık!

Tayland merkezli enerji şirketi Gulf Energy ve kripto para borsası Binance, Tayland’da faaliyet gösterecek yeni bir kripto para borsası için kolları sıvadı.

Gulf Energy tarafından 15 Kasım tarihinde yetkili makamlara sunulan dosyada, Gulf Binance isimli borsanın 10 Kasım tarihinde hayata geçtiğine yer verildi. Borsa şimdilik sadece özel davetiye yoluyla kullanıcı kabul ediyor ve 2024 yılının başında halka açılması planlanıyor.

Şirket tarafından sunulan dosyaya göre Tayland Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) Gulf Binance için resmi izni verdi. Hem bu dosyalamanın hem de düzenleyici kurum tarafından verilen iznin ardından Gulf Binance’in halka açılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Gulf Energy resmi belgelerde söz konusu borsa girişimine dair şu ifadelerde bulundu:

Gulf Binance’in kripto para platformu, güvenlik ve SEC düzenlemeleriyle uyuma öncelik vererek hem kripto para birimleri hem de dijital tokenler için borsa hizmeti verecektir.

Gulf Energy 2022 yılının Nisan ayında Binance.US’e yatırım yaptığını açıklayarak iki şirket arasındaki iş birliğinin ilk sinyalini vermişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!