Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Bir Rekor Daha Kırdı

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından Binance büyüdükçe büyümeye devam ediyor.

Bitcoin fiyatının 9 bin doları aşmasıyla birlikte kripto para piyasasının yeniden canlandığını söyleyebiliriz. Bu sırada kripto para piyasasının toplam hacmi 1 gün içerisinde 120 milyar dolardan 225 milyar dolara kadar çıktı.

Piyasadaki bu hareketlilik kendini elbette Binance gibi platformlarda hissettirdi. Bu süreç içerisinde birçok borsanın hacmi büyümeye, birçok borsadaki emir defteri kabarmaya başladı. Görünüşe göre Binance bu sayede yeni bir rekor kırmayı başardı.

Vadeli İşlem Rekoru

Binance’in bu sabah paylaştığı bilgilere göre şirketin vadeli işlem borsasından yeni bir rekor geldi. Binance Futures adıyla hizmet veren bu borsa 24 saat içerisinde 10 milyar dolar hacim yakaladı.

Binance Futures 24 saatlik hacim, Twitter

Binance Futures adlı bu vadeli işlem borsası aslında bundan sadece birkaç ay önce açıldı. Ancak Binance’in bu borsası sadece birkaç hafta içerisinde milyarlarca dolarlık hacme ulaşmayı başarmıştı bile.

Skew tarafından aktarılan bilgilere göre Binance kısa süre önce hacim konusunda BitMEX’i bile geride bırakmayı başardı. Evet, BitMEX 12 Mart’ta yaşanan olayların ardından büyük bir darbe almıştı ve zayıf durumdaydı. Fakat Binance’in buna rağmen BitMEX gibi bir devi vadeli işlem konusunda geride bırakması takdire şayan.

Skew
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment