Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Bir Ülkede Daha Ödeme Platformunu Başlattı!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, ödeme hizmetleri uygulaması Binance Pay’i Brezilya’da başlattığını açıkladı.

Forbes’in 22 Ağustos tarihinde yayınladığı habere göre Binance, bugün ödeme platformu BinancePay’i Brezilyalı kullanıcıların hizmetine sundu. Binance Pay’in Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve Tether (USDT) dahil 70‘ten fazla kripto para biriminde ödemeyi desteklediği belirtildi.

Binance, bu hizmette Brezilya Merkez Bankası tarafından regüle edilmiş ödeme kurumu Latam Gateway ile ortaklaşa çalıştıklarının altını çizdi. Verilen bilgilere göre uygulamayı kullanan kişiler aldıkları ödemeleri Brezilya Reali veya kripto olarak cüzdanlarında tutabilecekler. Latam Gateway‘in ülkede Weo Games ve WordPress gibi ortaklara sahip olduğu ifade edildi.

Binance Brezilya Genel Müdürü Guilherme Nazar konu hakkında yaptığı açıklamada, Binance Pay’in Brezilya’daki işletmeler için yararlı olmasını beklediklerini ve Brezilya’nın kripto benimsenmesinde en yüksek artış oranlarından birine sahip olduğunu söyledi.

Brezilya 21 Haziran tarihinde Binance’e soruşturma açmış ve Nazar’ı kongre önünde ifade vermeye çağırmıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!