Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance: Bitcoin Boğa Koşusuna Hazır

Binance geçtiğimiz günlerde kripto para piyasasının güncel durumuyla ilgili yeni bir rapor yayınladı.

Geçtiğimiz günlerde 10 bin doların altına düşen Bitcoin fiyatı şu anda 9 bin 500-10 bin dolar aralığında seyrediyor. Birçok yatırımcı Bitcoin’in bir sonraki durağının neresi olacağını merak ediyor. Bloomberg uzmanları Bitcoin’in orta vadede yükseleceğini ve 20 bin dolara kadar çıkacağını düşünüyorlar.

Binance tarafından yapılan açıklamalar da genel olarak bullish niteliği taşıyor. Binance Futures’ın mayıs ayı verilerini yayınlayan şirket, platformdaki açık pozisyonların artmaya devam ettiğini söylüyor. Binance Futures’daki açık pozisyonların toplam değerinin 31 Mayıs’ta 500 milyon dolara kadar çıkması, piyasada ciddi bir hareketlilik olduğunu gösteriyor.

Kaynak: Binance

Yükselişe Hazır

Binance Futures’daki açık pozisyonların sayısı artmaya devam ederken platformdaki günlük ticaret hacminde bir küçülme söz konusu oldu. Piyasaya para giriyor girmesine ama yatırımcılar şu an eskisi kadar yoğun bir şekilde işlem yapmıyorlar. Fakat Binance’in açıklamalarına göre bu Bitcoin fiyatının yükselmesine mani değil.

10 bin dolar seviyesinin Bitcoin için psikolojik bir sınır olduğunu söyleyen Binance analistleri, BTC’nin bu seviyeyi aşmasının olumlu bir gelişme olduğunu söylüyorlar. Eğer Bitcoin yeniden bu seviyenin üstüne çıkabilirse piyasada yeni bir boğa koşusu görebiliriz demektir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment