Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Bitcoin Tabanlı İlk Altcoin’i Listeleyecek: Fiyatta Aniden Yüzde 30 Yükseliş!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, yüksek riskli tokenları belirttiği “Seed Tag” etiketi altında yeni bir altcoin listeleyeceğini duyurdu.

Binance 7 Kasım tarihinde yaptığı duyuru ile bugün saat 15.00’te ilk Bitcoin tabanlı (BRC-20) token Ordinals’ı (ORDI) listeleyeceğini açıkladı.

Yaptığı açıklamada ORDI yatırma işlemlerinin halihazırda başladığını belirten Binance çekme işlemlerinin yarın saat 09.30’da başlayacağını belirtti. Borsa ayrıca söz konusu listeleme ile birlikte yatırımcılara ORDI/BTC, ORDI/USDT ve ORDI/TRY olmak üzere 3 farklı işlem çiftiyle alım-satım imkanı sağlayacak.

Binance ORDI’yi listeledikten 48 saat içerisinde ticaret botlarının aktif olacağını vurgularken ORDI/USDT işlem çifti için yeni izole marjin işlemleri başlatacağını kaydetti.

ORDI, diğer kripto para birimlerine oranla daha riskli hareketler sergileyebileceğini ve yüksek volatilite içerebileceğini belirten Seed Tag etiketi ile piyasaya sürülecek.

Toplam arzı Bitcoin ile aynı olarak 21 milyon olan ORDI, ilk BRC-20 token’ı olmasıyla dikkat çekiyor. Pepe (PEPE) ile aynı ağ üzerinde üretilmiş olması sebebiyle meme coin’e olan ilgiden ORDI de nasibini almıştı.

CoinGecko verilerine göre Binance’den gelen açıklama ile birlikte adeta fırlayan ORDI, 7,44 dolar seviyelerinden %30’a yakın yükselişle yazım esnasındaki fiyat olan 9,57 dolara tırmandı.

Güncelleme: Binance ORDI listelemesini 15.00’e ertelediğini duyurdu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!