Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Bitcoin ve Kripto Paralar İçin Yeni Bir Yardımcı Program Piyasaya Sürdü

Hacim açısından dünyanın en büyük borsası Binance, kullanıcıların kripto para vergilerini kolayca hesaplamalarına yardımcı olacak yeni yardımcı program piyasaya sürdü.

Binance tarafından paylaşılan resmi bir blog gönderisinde, kullanıcıların kripto para işlemleri için gereken vergiyi kolayca hesaplamasını sağlayan bir sistem olan Binance Tax tanıtıldı. Vergi sezonunu başta kripto kullanıcıları olmak üzere birçok kişi için yılın en korkulan zamanlarından biri olarak tanımlayan Binance, kullanıma sunulan bu yeni yardımcı program sayesinde 100.000’e kadar işlemin kolayca hesaplanabileceğini vurguladı.

Yapılan açıklamaya göre Binance Tax, kullanıcıların kriptoyla ilgili vergi yükümlülükler konusunda güncel kalmalarına yardımcı olacak. Ayrıca Binance bu hizmetten herhangi bir ücret talep etmeyecek. Binance Tax şu anda yalnızca Kanada ve Fransa’daki kullanıcıların kullanımına açıldı.

Eğer kripto vergilerinizi takip etmekte zorlanıyorsanız ya da sadece süreci hızlandırmak istiyorsanız kısa süre önce kullanıma sunduğumuz kripto vergi hesaplayıcımız Binance Tax’a göz atmayı unutmayın. Artık tek bir tıkla Binance işlemlerinizi hesaplayıcımıza aktarabilir ve yetki alanınıza bağlı olarak vergi yükümlülüklerinize ilişkin basit ama kapsamlı bir tahmin elde edebilirsiniz.

Öte yandan henüz erken bir lansman aşamasında olan Binance Tax, şu an için Vadeli İşlemler ve NFT gibi geniş kripto para ekosistemindeki tüm işlem türlerini desteklemiyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!