Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance, Bitzlato Kapandıktan Sonra Bazı Hesaplara Bloke Koydu

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, Bitzlato kapandıktan sonra bazı kullanıcıların hesaplarına bloke koymaya başladı.

Rusça konuşan bir grup Binance kullanıcısı, iki hafta önce Binance hesaplarının bloke edildiği ve borsadaki paralarını çekemedikleri yönünde şikayetçi olmaya başladılar.

Binden fazla üyesi olan bu Telegram grubundaki kişiler, Binance’te yaşanan bu olayın, ABD Adalet Bakanlığı’nın Bitzlato’ya karşı uyguladığı yaptırım ile bağlantılı olabileceğini düşünüyordu.

Binance ekibi tarafından basına verilen demeçler, bu şüpheleri doğruluyor. Binance’in açıklamasında, “Yasal uyumluluk ve soruşturma ekiplerimiz geçen hafta Bitzlato davasıyla bağlantıları sebebiyle Doğu Avrupa ve Bağımsız Devletler Topluluğu ülkeleri dahil olmak üzere birkaç farklı ülkedeki bazı kullanıcıların hesaplarını askıya aldı.” dendi.

Binance yönetimi ayrıca bu işlemin geçici olduğunu ve bloke konan hesapların büyük bir kısmının geri açıldığını vurguladı. Binance ayrıca hesabına bloke konmuş birkaç kişiye de iletişime geçmeleri gereken emniyet yetkililerinin iletişim bilgilerini iletti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!