Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Blockchain Konferans’ı 14-16 Eylül Tarihleri Arasında Paris’te Gerçekleşecek

Binance Blockchain Haftası 14-16 Eylül tarihleri arasında Fransa’nın başkenti Paris’te gerçekleştirilecek. Etkinlik hakkındaki tüm detayları haberin devamında bulabilirsiniz.

Bu yıl içinde ikincisi gerçekleştirilecek olan Binance Blockchain Haftasının ilki geçtiğimiz aylarda Dubai‘de gerçekleşmiş ve yoğun ilgi görmüştü. Etkinliğin ikinci ayağı ise Paris‘te gerçekleşecek ve 14 Eylül – 15 Eylül arasında konuklarını ağırlayacak. 16 Eylül günü ise etkinliğin devamı niteliğinde “Binance Super Meet-Up” gerçekleştirilecek. Etkinlikte 60 dan fazla dünya çapında öncü konuşmacı yer alacak. Bunun yanı sıra, 15 den fazla yaratıcı panelin yapılacağı ve etkinlik boyunca 6 dan fazla kritik noktanın üzerinde durulacağı etkinlik takviminde sunulan detaylar arasında yer alıyor.

Paris’teki bu büyük buluşmanın teması Web3 ve merkeziyetsiz teknolojilerin geleceği hakkında olacak. Konuyla ilgili dünyanın önde gelen uzmanlarının konuşmalar yapacağı etkinlik onlarca farklı katılımcıya ve binlerce blockchain severe ev sahipliği yapacak. Binance tarafından paylaşılan etkinlik duyurusunda özellikle Web3 teknolojisinin geleceği hakkında öncü fikirlere yer verileceği ve günümüzün cesur beyinlerinin bu yönlendirmeler konusunda neler yapabileceği konularının altı çiziliyor.

Etkinliğin ajandası ise şu şekilde:

  • Birinci Günün İlk Yarısı: Çerçeveler ve Temeller
    • Günün ilk yarısı, Web3 için temeller hazırlanırken dünya genelinde yürütülen çalışmalara bir bakış atılacak. Devlet düzenlemelerinden, Fransa’yı blockchain yuvası yapmaya varasıya geniş kapsamlı bir giriş sunumu sergilenecek.
  • Birinci Günün İkinci Yarısı: Cesurca Üretin
    • Kullanıcılara küresel olarak fayda sağlayabilecek Web3 topluluklarını, projelerini ve ekipleri nasıl bir araya getirdiğimizi keşfedeceksiniz. Ayrıca Web3’ün “Binance Charity” aracılığıyla hayırsever amaçları ve eğitimi güçlendirmeye nasıl yardımcı olduğunu da sizlerle paylaşacağız.
  • İkinci Günün İlk Yarısı: Web3 Kültürüne Bakış
    • Paris’in küresel bir kültür merkezi olduğunu herkes biliyor. Web3; moda, sanat ve birleştirici her şeyi yenilikçi yollarla desteklemek ve zenginleştirmek için burada.
  • İkinci Günün İkinci Yarısı: Web3 Destekli Bir Dünya
    • Bugün sahip olduğumuz Web3 yarın nasıl bir görünüme sahip olacak? Web3’ün bize finans, günlük yaşam ve daha pek çok farklı konuda getirebileceği olasılıklara göz atma şansına sahip olacağız.

Etkinliğe katılmak isteyen kullanıcılar buradan bilet satın alma detaylarına göz atabilirler. 4000 adet sınırlı sayıdaki biletin yakında satışa açılacağı belirtiliyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!