Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Borsası 21 Coin Çiftini Marjin İşlemlerde Listeledi!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, marjin işlemlerde 21 yeni işlem çifti duyurusu yaptı.

Binance 27 Mart  tarihinde yaptığı resmi açıklamada, Decred (DCR), LTO Network (LTO), Enzyme (MLN) ve Wrapped Bitcoin’i (WBTC) yeni ödünç alınabilir varlık olarak çapraz ve izole marjin işlemlere eklediğini Bome (BOME), Dogecoin (DOGE), Shiba Inu (SHIB), Chainlink (LINK), Sui (SUI) ve Worldcoin (WLD) için marjin işlemlerde yeni işlem çiftleri sunduğunu duyurdu.

Açıklamaya göre Binance, halihazırda marjin ticareti sunduğu DOGE, SHIB, LINK, SUI ve WLD yatırımcılarına USD Coin (USDC) paritesinde izole çapraz marjin ticareti yapma fırsatı tanıyacak. Ayrıca son güncellemeyle Binance, DCR, LTO, MLN ve WBTC yatırımcılarına USDT paritesinde çapraz marjin ticareti sunmaya başlayacak.

Binance, BOME ve PEPE için de First Digital USD (FDUSD) paritesinde izole ve çapraz marjin açacak.

Yatırımcılar artık izole marjin işlemlerde BOME/FDUSD, DOGE/USDC, LINK/USDC, PEPE/FDUSD, PEPE/USDC, SHIB/USDC, SUI/USDC ve WLD/USDC paritelerini çapraz marjin işlemlerde BOME/FDUSD, DCR/USDT, DOGE/USDC, LINK/USDC, LTO/USDT, MLN/USDT, PEPE/FDUSD, PEPE/USDC, SHIB/USDC, SUI/USDC, WBTC/BTC, WBTC/USDT ve WLD/USDC işlem çiftlerini kullanabilecek.

Binance üzerinden %20 indirimli işlem yapmak için buradan üye olabilirsiniz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!