Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Borsasından 6 Yeni Coin Çifti Listelemesi Geldi!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, 6 yeni işlem çifti listeleyeceğini duyurdu.

Binance 25 Ekim Çarşamba günü yaptığı resmi açıklama ile Algorand (ALGO), Polkadot (DOT), Fantom (FTM), Chainlink (LINK), Near Protocol (NEAR) ve Strasis (STRAX) kripto paraları için 6 işlem çifti ekleyeceğini duyurdu.

Binance, listeleyeceği yeni işlem çiftleri ile LINK, ALGO, DOT, FTM ve MATIC kripto paraları için kullanıcılara First Digital USD (FDUSD) paritesinde, STRAX yatımcıları için Türk Lirası (TRY) paritesinde alım-satım yapma imkanı sağlayacak.

Açıklamaya göre yatırımcılar, TSİ 26 Ekim saat 11.00‘den itibaren ALGO/FDUSD, DOT/FDUSD, FTM/FDUSD, LINK/FDUSD, NEAR/FDUSD ve STRAX/TRY işlem çiftleri ile Binance üzerinde ticarete başlayabilecek.

Binance ayrıca BTC/USDC, ETH/USDC ve FLOKI/USDT işlem çiftleri için Spot Grid ve Spot DCA ticaret botlarının, FLOKI/USDT, NTRN/USDT ve  PEPE/USDT işlem çiftleri için “Rebalancing Bot” ticaret botunun aktifleştirileceğini söyledi.

Öte yandan kullanıcıların bir sonraki duyuruya kadar FDUSD’nin sıfır ücret kampanyasından yararlanacağı belirtildi.

CoinGecko verilerine göre son 24 saatlik periyotta ALGO %2,7 yükselişle 0,1009 dolar, DOT %0,2 düşüşle 4,24 dolar, FTM %0,2 yükselişle 0,227 dolar, LINK %11,4 yükselişle 11,23 dolar, NEAR %3,3 yükselişle 1,13 dolar ve STRAX %43,7 yükselişle 0,892 dolardan işlem görüyor.

Binance üzerinden %20 indirimli işlem yapmak için buradan üye olabilirsiniz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!