Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Bu İşlem Çiftlerini Delist Ediyor

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, FTX token’ın (FTT) birçok işlem çiftini spot ve marjin işlemlerden delist edeceğini açıkladı.

Binance 14 Kasım Pazartesi günü yaptığı resmi açıklamada, FTX token (FTT) için bazı işlem çiftlerinin spot işlemlerden delist edileceğini açıkladı. Ayrıca Binance, dün yaptığı açıklamada FTT’nin izole ve çapran marjin işlemlerden kaldırılacağını duyurmuştu.

Açıklamaya göre Binance, 14 Kasım tarihinde FTT’nin BTC, BUSD ve USDT pariteleri için izole ve çapraz marjin borçlanmasını askıya alacak. Ardından tüm açık pozisyonlar otomatik olarak kapatılacak ve kullanıcılara doğrudan ödeme yapılacak.

Binance, tüm bu işlemlerden sonra bekleyen tüm emirleri iptal edecek ve FTT/BUSD, FTT/BTC ve FTT/USDT işlem çiftlerini izole ve çapraz marjin işlemlerden kaldıracak.

Binance ayrıca FTT/BNB, FTT/BTC, FTT/ETH ve FTT/USDT işlem çiftlerini 15 Kasım tarihinde spot işlemlerden kaldırılacak. Söz konusu işlem çiftlerinin kaldırılmasının ardından yatırımcılar, FTT için yalnızca BUSD paritesinde spot ticarete devam edebilecek.

CoinGecko verilerine göre FTT son 24 saatlik periyotta %14,7 düşüşle 1,57 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!