Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance CEO’sundan FTX’den Etkilenen Projelere Kurtarma Fonu: Biz hala buradayız

Hacim bakımından dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in CEO’su Changpeng Zhao (CZ), FTX iflasının etkilerini azaltmak amacıyla fon kuracağını açıkladı.

CEO CZ 14 Kasım tarihinde Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, FTX’in iflas etmesinden etkilenen ancak güçlü olan projelere yardımcı olmak amacıyla “endüstri kurtarma fonu” oluşturacaklarını açıkladı.

CZ ayrıca paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

Binance, FTX’in olumsuz etkilerini azaltmak amacıyla güçlü olan ancak likidite problemi yaşayan projelere yardımcı olmak için endüstri kurtarma fonu oluşturuyor. Detaylı açıklama yakında gelecek ve bu projeler arasında olduğunuzu düşünüyorsanız Binance Labs ile iletişime geçebilirsiniz. Ortak yatırım yapmak isteyen diğer sektör oyuncularına da hoş geldiniz. Kripto bir yere gitmiyor. Biz hala buradayız. Yeniden inşa edelim.

Binance CEO’sunun bu açıklamalarının, son günlerde yaşanan olayların ardından kripto para sektörünün “güvensiz” olduğunu düşünen ve yatırımlarını çeken yatırımcılara yönelik olduğu düşünülüyor.

Ayrıca Tron kurucusu ve dünyanın en büyük kripto para borsalarından Huobi’nin yetkilisi Justin Sun, Binance CEO’sunun yaptığı paylaşıma yanıt vererek destek olduğunu duyurdu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!