Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance, Bu Yıla Damga Vuracak Altı Trendi Açıkladı

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, 2024’ün geri kalanına damga vuracak trendleri açıkladı.

Binance Research araştırmasına göre kurumsal şirketler, Bitcoin’i benimsemeye devam edecek. Raporda, “(ABD’deki ETF’lerin) gitgide daha çok tanınıyor olması ve BlackRock ile Fidelity gibi devlerin buna dahil olması, en önemli etken olabilir” dendi.

Araştırmacılar, “Bu ETF’lerin ve kripto ürünlerinin ABD’de ve dünya genelinde daha geniş bir yatırımcı kitlesi tarafından benimsenmesini umuyoruz” dedi. Ek olarak bu yatırımcıların Bitcoin ve Ethereum’a ek olarak DeFi, NFT ve SocialFi gibi alanlara da yönelmesi umuluyor.

Bir diğer konu başlığı, ABD’deki başkanlık seçimleri oldu. Binance, “Seçime giden ve seçimden sonraki süreç, muhtemelen piyasalarda volatiliteye yol açacak” dedi.

Binance Research, bunun yanı sıra Bitcoin’i ölçeklendirmek için yapılan çalışmalara, blockchain teknolojisinin kişisel veri, yaratıcı içerik gibi şeylerin sahipliğini nasıl değiştirebileceğine ve DePin sektörünün potansiyeline değindi.

Yatırımcılar Fed’in faiz indirimi yapmasını beklerken Binance, kısmen yüksek olan faiz oranlarının Gerçek Dünya Varlığı (RWA) sektörünü olumlu etkilemesini bekliyor. Raporda, “Kurumlar, RWA’ları gitgide daha çok benimserken merkeziyetsiz kimlik, oracle, birlikte çalışabilirlik çözümleri gibi bununla bağlantılı altyapıların da ivme kazanması bekleniyor” dendi.

Son olarak, Hamster Kombat ve Notcoin gibi Web3 oyunlarının daha önce hiç olmadığı kadar fazla kullanıcı çekmeye başladığı belirtildi ve “Ek olarak Pixels ve Parallel TCG gibi projeler, ürünleri için başarıyla güçlü topluluklar kurdu” dendi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!