Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Bugün Dev Altcoin’i Listeliyor: 10 Milyon Airdrop da Kendisi Dağıtacak!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, ZKsync listelemesini bugün gerçekleştirecek.

Kripto para borsası Binance, ZKsync’i (ZK) 17 Haziran günü TSİ 12.00’de listeleyeceğini duyurdu. Listeleme kapsamında spot piyasalarda ZK/BTC, ZK/USDT, ZK/FDUSD and ZK/TRY işlem çiftlerinin alım satımına imkan tanınacak.  Kullanıcıların Binance’e ZK yatırma işlemleri an itibariyle açılmış bulunuyor.

Binance 10 milyon ZK dağıtacak

ZKsync airdrop sürecine ilişkin tüm topluluk tartışmalarına rağmen Binance, bir token hediye (distribution) programı duyurdu. Bu program kapsamında yaklaşık 52.500 Binance kullanıcısına 10,5 milyon ZK dağıtılacağı belirtildi.

Binance’in airdrop kriterleri arasında, kullanıcıların Şubat 2023 ve Mart 2024 tarihleri arasında (toplam 14 ay) ZKSync Era üzerinde toplamda en az 50 işlem yapmış olma şartı dahil edildi. Bununla birlikte 7 farklı ayda (Şubat 2023 ile Mart 2024 arasında) işlemler gerçekleştirmiş olmak bir diğer şart olarak kayıtlara geçti.

ZK ekibi, airdrop için ayrılmış  %17,5’lik token arzının %89’u “kullanıcılara”, %11’i projeye “katkıda bulunanlara” dağıtacağını açıklamıştı.

Uzun süredir bu aidrop etkinliğinden hak kazanmak için uğraşan kullanıcılar, beklediğini bulamayınca projeyi “dolandırıcılık” olarak nitelendirmiş ve sosyal medya üzerinde ciddi tartışmalar başlamıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!