Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance CEO’suna Göre Bitcoin’in 100 Bin Dolar Olması Mümkün

ABD Senatosu birkaç saat önce 2 trilyon dolarlık bir teşvik paketi hazırladı. Senatörler bu paketle birlikte Koronavirüs salgınının ekonomik etkilerini azaltmaya çalışıyorlar.

Senato’nun bu hamlesi hem küresel piyasaları hem de kripto para piyasasını harekete geçirdi. Bitcoin fiyatı Senato’dan gelen bu haberin ardından 6 bin 700 doların üstüne çıktı. Binance CEO’su Changpeng Zhao ise BTC’nin çok daha yukarılara çıkabileceğini düşünüyor.

100 Bin Dolar Mümkün

ABD Merkez Bankası geçtiğimiz son birkaç hafta içerisinde ekonomiye trilyonlarca dolar enjekte etti ve faiz oranlarında indirime gitti. Şimdi de ABD Senatosu’ndan ekonomiyi destekleyebilmek için 2 trilyon dolarlık bir teşvik paketi çıktı.

Binance CEO’su Changpeng Zhao sosyal medya hesabından bu gelişmeleri yorumladı ve son zamanlarda “trilyonların” adeta havada uçuştuğunu ima etti. İnsanların artık “trilyon dolar” lafını duymaya alıştıklarını söyleyen Zhao, Bitcoin’in piyasa değerinin de zamanla 2 trilyon dolara kadar çıkabileceğini düşünüyor.

Bitcoin’in şu anda 122.5 milyar dolarlık piyasa değeri var. Sirkülasyondaki 18.2 milyon adet BTC ile birlikte Bitcoin fiyatı 6 bin 700 dolar seviyesinde seyrediyor. Eğer Bitcoin’in piyasa değeri zamanla 2 trilyon dolara kadar çıkacak olursa bu BTC fiyatının 100 bin dolardan fazla olmasını sağlar.

Changpeng ZHao bunun ne zaman, ne şekilde gerçekleşebileceğiyle ilgili herhangi bir yorum yapmıyor. Ama kendisi bunun en azından mümkün olduğuna inanıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment